Over Spiers beddenwinkel

Wie graag op beide oren slaapt, moet zeker binnenwippen bij  beddenwinkel Spiers. Wij zijn gelegen in Gent en Oudenaarde, maar er zijn ook vestigingen in St-Martens-Latem en Oostakker. (Kijk op onze website om de verschillende merken in de verschillende winkels te vinden) 

 

Spiers staat al sinds 1881 garant voor topkwaliteit in slaapcomfort. Een complete merkenwinkel met een ruime keuze aan boxsprings, pocketverenmatrassen, lattenbodems en latexmatrassen van o.a. Fyld's, Swissflex, Sealy, Treca, MLine, VI-Spring, Pure LatexBliss, Magnitude, Innergetic, Kreamat, Auping, enz.

 

Als onafhankelijk, zelfstandig, slaapadviseur kan Spiers u de verschillende merken voorstellen en eventueel onderling combineren. Zo hoeft u niet van de ene naar de andere winkel om uw slaapkamer comfortabel in te richten. Want tegenwoordig is een bed niet zomaar een bed, maar een heuse comfortzone.

 

En kiezen uit al die soorten en maten van bedden, matrassen, dekens en boxspring bedden is allesbehalve … slaapverwekkend.

Onze geschiedenis begint in 1881, toen Leopold Spiers (overgrootvader van Thierry De Vos, de huidige zaakvoerder) een textielbedrijf en matrassenhandel opstartte. In 1994 is Spiers verhuisd naar de Deinzestraat, vlak aan de afrit van de N60 (Gent - Oudenaarde).


Ondertussen vind u ook een Spiers Slaap in Sint-Martens-Latem en in Oostakker, telkens samen met een Auping Plaza ( met de complete Auping collectie).

 

Je kan er kennis maken met de nieuwste snufjes op slaapgebied, maar wie verknocht is aan zijn antiek ledikant maar tegelijk wat eigentijds comfort in de slaapkamer wil, hoeft zeker niet te wanhopen. Spiers Slaap past immers zonder problemen uw bed aan het hedendaagse slaapcomfort aan.

 

De levering en plaatsing zijn altijd gratis! Contacteer ons voor meer informatie!